LA BLUSH WINACTIE: EEN LINGERIE CADEAUCARD!

LA BLUSH WINACTIE: EEN LINGERIE CADEAUCARD!

La Blush is een online lingeriestore gevuld met oprichtster Linda Gielis’ eigen merk, LYN LABEL. Lingerie is wat een zelfverzekerde vrouw kan maken of breken, want laten we eerlijk zijn, met goede lingerie zit jij lekkerder in je vel! Lingerie doet iets magisch met een vrouw. “Het voelt als een verliefdheid die niet meer over gaat, iets waar je mee op staat en gaat slapen,” zegt Linda. Nieuwsgierig geworden naar de LYN LABEL lingerie? Misschien kan jij binnenkort wel gratis shoppen bij La Blush! Chicks and the City verloot namens Linda Gielis een giftcard ter waarde van 15,- !

Hoe kan jij kans maken op een La Blush cadeaucard? De lingeriebaas Linda is 23 november te gast in de studio bij Chicks and the City. Luister tussen 19.00 en 20.00 naar Radio Rijnmond, en doe mee met de Chicks Quiz! Bel of mail het juiste antwoord door, dan is deze waardebon plus traditionele CATC-goodiebag binnenkort misschien van jou!

Tekst door: Dewi Buzink

lablushcomplete

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al vier seizoenen mee met Chick and the City. Daarnaast is ze werkzaam als content & communitymanager bij het Rotterdamse bedrijf DailyDialogues. Ook bij de radiochicks helpt Suzanne andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *