7 NOVEMBER: BACK BY POPULAR DEMAND…CHICKS VS. BOYS!

7 NOVEMBER: BACK BY POPULAR DEMAND…CHICKS VS. BOYS!

Buiten is het koud, maar bij ons in de studio dreigde de temperatuur op te lopen…want het was weer tijd voor de enige echte battle die ertoe doet: ‘The battle of the sexes’ in de Chicks vs. Boys show!

In onze nieuwe aflevering streden radiochicks Shanely en Thalia tegen twee dappere boys met als doel het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de chicks als de boys stellen elkaar zeer pittige en brutale vragen. Door wie werden de boys vertegenwoordigd?

Maak kennis met Jackson, beter bekend als Jackss! Op 6-jarige leeftijd emigreerde Jackss van Angola naar Nederland. Vanaf 2000 tot en met 2008 heeft hij in meerdere asielzoekerscentrums gewoond waar zijn liefde voor muziek begon. Zijn eerste album was van 50 cent: “Get Rich or die Tryin”, maar hij luisterde ook vaak naar Michael Jackson. Jackss is een man van vele talenten. Hij is rapper, producer en ook nog eens de eigenaar van zijn eigen record label: Spleeze records. Als beginnende rapper merkte Jackson dat het steeds moeilijker werd om aan beats te komen. Hoe los je dit op? Je maakt gewoon je eigen beats! In 2016 is hij zijn eigen label gestart genaamd ‘Spleeze Records’ waar hij nu ook onder opereert. Naast alle muzikale activiteiten studeert Jacks Business and Laguages aan de hogeschool Rotterdam.

Ook Helder Pedro Salazo beter bekend als HPS, is gezegend met muzikaal talent. Net als Jackss emigreerde HPS op 6-jarige leeftijd van Angola naar Nederland. Tot 2006 leefde hij in verschillende asielzoekerscentrums. In huize Salazo werd een cassettebandje van Michael Jackson helemaal grijsgedraaid. Later maakte HPS kennis met artiesten zoals Usher en Chris Brown. Twee artiesten die invloeden van Michael Jackson terug laten komen in hun muziek. Hierdoor is hij nog meer geïnspireerd geraakt door de grote legende en is hij zijn dansskills gaan ontwikkelen. HPS ziet zichzelf als een rapper/ zanger omdat hij op al zijn tracks beide skills laat horen. Hij zou dus ook nooit volledig gaan rappen of volledig gaan zingen. Naast muziek is hij een fanatieke sportman en studeert hij Pedagogische hulpverlening aan de Hogeschool van Utrecht.

‘Een meisje behoort een lagere #bodycount te hebben dan haar vriend’ Benieuwd naar de reactie van de chicks? Luister de podcast hieronder terug! Deze staat elke vrijdag om 16.00 uur voor je klaar op www.chicksandthecity.nl en www.rijnmond.nl/chicks! Op woensdag 7 november kon je tussen 19.00 en 20.00 uur live meekijken via onze Facebookpagina en een kijkje achter de schermen nemen.! 

 

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand is een nieuw gezicht bij Chicks and the City. Zij zit momenteel in haar derde jaar van de opleiding Communicatie. Via haar stage bij SKVR kwam zij in contact met Chicks and the City. De komende tijd richt zij zich op social media activiteiten rondom de show en helpt zij de andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *