21 NOV: Lizzy van der Ligt, Rens Kroes, Vera Camilla Lucker en Ellen Hoog doen boekje open over hun carrière en toekomstplannen tijdens #Girlboss

21 NOV: Lizzy van der Ligt, Rens Kroes, Vera Camilla Lucker en Ellen Hoog doen boekje open over hun carrière en toekomstplannen tijdens #Girlboss

Tijdens het #Girlboss event in het Bibliotheektheater in Rotterdam vraagt onze eigen Natasja Morales superchicks als Lizzy van der Ligt, Vera Camilla Lucker en Ellen Hoog het hemd van het lijf. Ook onze radiochick Amber is altijd van de partij. Na afloop praat zij nog even na met de girlbosses en stelt zij haar eigen brandende vragen. 

Hoe start je als ‘girlboss in the making’ jouw eigen blog of bedrijf? En hoe onderscheid je je van de rest? Dat hoor je in deze speciale #Girlboss editie van The Chicks And The City-podcast.

Onze eigen sterreporter Amber maakt na iedere girlboss event nog een korte radioreportage. In deze reportages geven de verschillende girlbosses ons een aantal extra tips over ondernemerschap en het najagen van je dromen.

De vier girlbosses zijn uitblinkers in hun vakgebied en mogen rolmodellen genoemd worden. Lizzy van der Ligt werkt als fashion styliste voor grote Nederlandse bladen als Glamour en Linda Meiden. Beauty influencer Vera Camilla Lucker mag zich met ruim 264.000 abonnees een van de grootste beauty influencers van Nederland noemen. En hockeyster Ellen Hoog werd in 2014 uitgeroepen tot Hockey Player of the Year. Schrijfster en foodblogger Rens Kroes is de de nieuwste girlboss die zich aan dit rijtje mag toevoegen. . In haar nieuwste boek ‘Rens- mijn lifestyle guide’, vertelt de Friezin over haar jeugd en over het opgroeien in Friesland.

Iedere vrijdag staat er om 16.00 uur op www.chicksandthecity.nl en www.rijnmond.nl/chicks. Luisteren via iTunes kan ook!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand is een nieuw gezicht bij Chicks and the City. Zij zit momenteel in haar derde jaar van de opleiding Communicatie. Via haar stage bij SKVR kwam zij in contact met Chicks and the City. De komende tijd richt zij zich op social media activiteiten rondom de show en helpt zij de andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *