NATASJA MORALES

NATASJAOVER NATASJA

Presentatrice (radio, tv en events) en project coördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. in 2005 ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam bij MegaStadFm en Funx radio onder de naam #ChicaRadio. Nu doet zij dat voor heel de regio Rijnmond Bij RTV Rijnmond: Chicks And The City!.

Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad.

Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

Natasja organiseert dit meiden participatie project dat mogelijk wordt gemaakt door Gemeente Rotterdam.

WEBSITE NATASJA MORALES & LinkedIn