#gaanvooreenbaan !

#gaanvooreenbaan !

Op zoek naar zekerheid over werk na je opleiding? Kom op dinsdag 3 november 2015 naar ‘’Gaan voor een Baan’’ in het Topsportcentrum Rotterdam! Samen met je ouders ben je van harte welkom!

2015maart_SCH8156-49

 

Bedrijven zoeken jou!

Veel werkgevers zoeken naar talent in de haven, zorg en techniek. Deze werkgevers, Deltalinqs (haven), Defensie, De Rotterdamse zorg en de Food Inspiration Academy (voedingsmiddelenindustrie) garanderen dat je aan het werk kunt na het afronden van een mbo-opleiding met een carrière startgarantie.

 

Speciaal voor leerlingen van Rotterdam Zuid!

Werkgevers bieden, speciaal voor leerlingen van Rotterdam-Zuid, carrière startgaranties aan. Kies jij voor één van de aangesloten mbo-opleidingen en voldoe je aan de voorwaarden? Dan kan jij een flitsende start maken bij één van de aangesloten werkgevers en bedrijven.

 

2015maart_SCH8153-48 2015maart_SCH8192-67

‘Gaan voor een baan!’

Wat kan je verwachten op 3 november? Tijdens ‘Gaan voor een baan!’ maak jij kennis met mbo-opleidingen en de bedrijven met carrière startgaranties.

aboutaleb650

Burgemeester Aboutaleb komt speciaal voor alle jongeren van Zuid naar dit evenement! Voorlichters van de opleidingen helpen jou graag samen bij het maken van de juiste opleidingskeuze.

 

Waar en wanneer?

Datum: dinsdag 3 november 2015

Tijd: 16.45 – 19.45 uur (deuren open vanaf 16.30 uur, met een kleine maaltijd tussendoor)

Plaats: Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20, 3077 AA ROTTERDAM

(naast het Feyenoord stadion)

 

Mis deze kans niet!
Dit is je kans om jouw toekomst succesvol te laten beginnen! Kom jij ook?

Geef je nu op via http://gaanvooreenbaan.eventlerapp.com of via je mentor op school.

Heb je alvast een vraag? Stuur een mailtje naar gaanvooreenbaan@rotterdam.nl.

twitter: #gaanvooreenbaan & @duizendopzuid

atte442b

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *