#Girlboss: Ruba Zai

#Girlboss: Ruba Zai

Op donderdag 28 juni is het weer zover! Dan vindt er namelijk weer een nieuwe editie van het #Girlboss event plaats in Bibliotheektheater Rotterdam. Onze eigen Natasja Morales is ook weer van de partij. Dit keer zal zij de Rotterdamse influencer Ruba Zai het hemd van het lijf vragen!

Ruba Zai is pas 24 jaar oud, maar heeft al ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram! Dit maakt haar een van de grootste influencers van Nederland.

Op haar Instagram-account en YouTube-kanaal deelt zij wekelijks mode- en beauty tips met haar volgers.

De mode- en beautyvlogster begon drie jaar geleden met het maken van filmpjes over het stylen van je hoofddoek. Haar filmpjes op YouTube waren gelijk een hit. En nu is zij uitgeroeid tot model, want Ruba is een van de gezichten van het Italiaans modehuis Dolce & Gabbana. Dit was voor haar een droom die uitkwam.  Zo zegt Ruba: “Dat zo’n groot merk mij benaderde, is misschien wel het grootste compliment over mijn werk ever” (Cosmopolitan, 2018).

Ook andere grote merken staan in de rij om met de Rotterdamse te mogen samenwerken. Zo is Ruba ook ambassadeur van Starbucks. En niet zo lang gelden sierde zij de cover van Cosmopolitan’s Big Beauty Issue. Ruba schreef ook gelijk geschiedenis, want zij was het eerste model ooit dat met een hoofddoek op de cover van het tijdschrift poseerde.

Tijdens #Girlboss vertelt Ruba ons hoe het is om meer dan een miljoen volgers op Instagram te hebben en ook vertelt zij ons hoe het is om het gezicht te zijn van een groot merk.

Wil jij hier ook bij zijn? Houdt deze week onze Facebookpagina goed in de gaten, want wij mogen maar liefst 2 vrijkaarten weggeven!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *