Meet onze Radiochick Celine van Middelkoop

Meet onze Radiochick Celine van Middelkoop

Chicks and the City bestaat uit een groep leuke meiden. Iedereen heeft weer zijn eigen achtergrond, interesses en dromen. Wij zijn zo vrij geweest om aan iedere chick wat vragen te stellen, die wij wekelijks zullen delen. Deze week praten wij met onze Radiochick Celine van Middelkoop. 

Wie ben je?

Hallo allemaal! Ik ben Celine van Middelkoop, 22 jaar en ik woon in Brielle. Sinds februari dit jaar ben ik regelmatig in de studio van Chicks and the City te vinden. Hoe ik daar terecht ben gekomen? Voor mijn opleiding SPH op Hogeschool Rotterdam kregen wij van Natasja Morales een onderzoeksopdracht. Als eindproduct werkten we aan een radioshow die 21 januari jl. live te horen was op Radio Rijnmond. We spraken toen met René over liefde en relaties in combinatie met haar lichamelijke beperking. De show zelf en alles wat er bij komt kijken vond ik zó ontzettend leuk dat ik besloot dat ik vaker mee wilde werken aan de radioshows van Chicks and the City!

celineWat zijn je dromen?

Allereerst, hoe cliché het ook klinkt, gezond en gelukkig zijn. Daarnaast veel reizen, er zijn nog héél veel plekken op de wereld die ik wil zien.

Waar word je blij van?

Zon, lekker eten, mooie natuur, gitaar spelen, reizen, Nutella, en van mensen om mij heen die blij zijn.

Wat vind je zo leuk aan radio maken?

Het leuke aan radio maken bij Chicks and the City is dat elke show zo anders is. Van een show met Drag Queen Dee Dee Janssens tot een show met de GGD over soa’s of de kindertelefoon. De gasten en onderwerpen zijn altijd interessant en inspirerend. Ook is het natuurlijk leuk om met een groep meiden samen te werken. De chicks denken altijd mee over shows en helpen met de voorbereiding door bijvoorbeeld goede vragen te bedenken en mee te denken over de muzieklijst.

De eerste keer achter de microfoon vond ik eerlijk gezegd best heel spannend, maar de sfeer in de studio is heel knus en gezellig waardoor je eigenlijk vergeet dat er duizenden mensen naar je aan het luisteren zijn..

Wil je Celine live horen? Luister woensdag van 19.00 tot 20.00 naar Chicks and The City op 93.4fm, Radio Rijnmond.

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *