OVER DE SHOW

foto 2-5In het programma worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels in Chicks Boulevard  en de Chicks-Quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’: een vrouwelijk rolmodel dat voor meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Withney Houston tot de Culture Club en van Pink tot Caro Emerald!

De show is niet verboden voor mannen. In het item ‘Chicks versus Boys’ beantwoorden jonge mannen brutale vragen van de meiden en omgekeerd met doel het andere geslacht ‘beter te begrijpen’. In het item ‘’Vroeger was alles beter’’ zetten we jongeren en ouderen tegenover elkaar met het doel deze 2 partijen van elkaar te laten leren.

 

De radioshow Chicks And The City heeft verschillende items die maandelijks terugkeren:

  • Open show: waarbij de Chicks zelf een actueel thema kiezen dat zij interessant vinden, luchtig of serieus.
  • Chicks Versus Boys: de Chicks gaan de ‘battle of the sexes’ aan met het andere geslacht: the Boys! Met het doel het andere geslacht beter te begrijpen.
  • SuperChick: te gast is een vrouwelijk rolmodel dat als inspiratiebron dient voor de Chicks.
  • Chicks Boulevard: een gast uit de showbizz neemt de laatste showbizz- & fashion trends door met de Chicks
  • Vroeger was alles beter: de chicks nodigen een oudere dame of heer uit en vragen haar of hem het hemd van het lijf over vroeger en nu.
  • Mini chicks: 2 kleine chicks (6-10 jaar) zijn tijdens de vakantie perioden te gast en stellen (levens) vragen aan de grote chicks (15-25) en omgekeerd. Klein leert van groot en andersom.

 

Op www.chicksandthecity.nl kunnen Chicks online mee- en terugluisteren (podcast) en kijken (webcam) naar de show, columns lezen en zelf schrijven, foto’s en filmpjes bekijken van chickmomenten en de radiochicks volgen via Twitter (@radiochicks) en Facebook

De chicks zijn zelf ook nauw betrokken bij de pr van het radio programma door het intensieve gebruik van social media (facebook, twitter , instagram en de websites)

websites: www.rijnmond.nl & www.chicksandthecity.nl

twitter: @RadioChicks 
&  www.facebook.com/rijnmondchicks

instagram: www.oninstagram.com/profile/chicksandthecity

GRATIS PROMOTIEPAKKET
Wil jij meiden enthousiasmeren te luisteren naar of mee te doen aan Chicks And The City? Vraag het gratis promotiepakket aan en maak dit meidenparticipatieproject bekend via jouw organisatie, instelling of vriendenkring via natasja@chicksandthecity.nl