S01E30 Transvrouw Naomi

S01E30 Transvrouw Naomi

De live uitzending van 25 september staat dit keer in het teken van Rotterdam Pride.

We gaan in gesprek met Naomi Isabel Vasquez, een 32-jarige transvrouw die onlangs ‘uit de kast’ kwam. Naomi is een van de ambassadeurs van Rotterdam Pride. Ze wil graag bijdragen aan het empowerment van het individu, en niet per se het creëren van nieuwe normen.  De Pride-beweging gaat ervan uit dat alle eigenschappen van mensen iets is om trots op te zijn, (of dat nu gaat om genderidentiteit, seksualiteit, lichaamsvorm, haarkleur, hobbies, voorkeuren, etc.)

Radiochicks Suzanne Bruseker en Amber Brabander gaan met Naomi in gesprek. Zo komt het onderwerp ‘daten’ en nog tal van andere onderwerpen aan bod.

Foto credits: Esther Erkelens


Gespecialiseerde hulpverlening
Ook Leroy Vaarnold van Transsupport schuift aan. Als maatschappelijk werker biedt hij hulp in de vorm van individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. Hoe is het om de stap te maken om van geslacht te veranderen? Hoe ga je om met reacties uit je omgeving? Op deze en andere vragen krijg je antwoord.

Wist je trouwens dat de wachtlijst momenteel 1,5jaar is voor het geslachtsveranderingstraject?

De podcast
Vanwege de Pride week wordt deze show live uitgezonden beneden in de hal bij de bibliotheek. Je bent van harte welkom om de podcast bij te wonen. Door middel van silent disco headsets die ter plekke worden uitgedeeld kun je de show meeluisteren. Heb je alvast een vraag voor onze gasten? Mail deze dan naar info@chicksandthecity.nl

Alle info op een rij
Wanneer: woensdag 25 september van 18:00 tot 19:00
Toegang: gratis
Locatie: centrale hal van de bibliotheek (begane grond)
Laat even weten dat je erbij wilt zijn door een mailtje te sturen naar info@chicksandthecity.nl of zet jezelf op aanwezig op ons Facebookevent.

Kijk voor meer activiteiten rondom de prideweek op https://rotterdam-pride.com/programma/

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *