Toveren met Derek Otte en zingen met Jennie Lena

De maand april staat in het teken van Gotta Sing?! workshops, georganiseerd door Music Matters. Een reeks inspirerende zang-, rap en voor het eerst spoken word workshops gegeven door Nederlandse artiesten aan Rotterdamse jongeren tussen 14 en 20 jaar. Workshops worden dit jaar gegeven door: Jennie Lena, Nelson Freitas, Mingue, Omri Tindal, Charl Delemarre, Sarah-Jane, Jared Grant, KaliBwoy en Derek Otte.
 
Toveren met Derek Otte en zingen met Jennie Lena
Dit jaar kunnen jongeren zich voor het eerst inschrijven voor een spoken word workshop van Rotterdams talent Derek Otte. In het programma van Eva Jinek bewijst hij weer eens hoe je met woorden kunt toveren. Liever zingen? Dit kan o.a. in de workshop van Jennie Lena die we kennen van haar verpletterende optredens bij The Voice of Holland. Jennie verzorgde al het voorprogramma van Joss Stone, trad op in het legendarische Apollo Theater in Harlem in New York en was te gast bij Giel op 3FM en De Wereld Draait Door.
 
Fijne kneepjes van het muziekvak
Tijdens de workshop leren de jongeren de fijne kneepjes van het muziekvak, waarin aandacht wordt besteed aan tekstbehandeling en zangtechniek. Met Gotta Sing?! wil Music Matters het talent dat nu nog voor de spiegel oefent uitdagen zich muzikaal verder te ontwikkelen. Grote namen als Edsilia Rombley, Waylon, Typhoon, Postman, Kleine Viezerik en Sabrina Starke hebben eerder met Rotterdamse jongeren gewerkt en hen muzikaal op weg geholpen tijdens de Gotta Sing?! workshops. 

Gotta Sing Live?
Jongeren die meedoen aan een workshop maken kans om geselecteerd te worden voor Gotta Sing Live?! op 30 april in theater Islemunda. Op deze avond worden ze begeleid door een professionele live band en krijgen ze overdag coaching.
Meer informatie over Gotta Sing?! en alle workshops vind je hier:www.musicmatters.nu/gottasing

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *