12 uur opgesloten! Radio Chick Anne!

Onze Radio Chick Anne zal morgen wat bijzonders gaan doen! Voor de actie Lock me up van Free a girl zal zij zich 12 uur lang laten opsluiten!
 Lees hier haar bericht aan jullie…
 black-1024x855
Lieve allemaal, even jullie aandacht!
Morgen, woensdag 18 mei is het zover! Dan laat ik mij 12 uur lang opsluiten in een hokje van 1 bij 2m bij restaurant Las Palmas in Rotterdam. Deze hokjes zijn vergelijkbaar met de hokjes waar de hele jonge meisjes in worden opgesloten.
 
In oa India zijn er duizenden jonge meisjes tussen de 7-15 jaar die worden ontvoerd uit dorpjes en door mensenhandelaren en pooiers in bordelen gezet. In deze bordelen staan kleine hokjes en vanuit daar worden ze gedwongen tot prostitutie. Dit kunnen we toch niet laten gebeuren zonder iets te doen? Het gaat mij aan het hart en daarom zet ik mij in voor de actie Lock me Up. 
 
Dit is een landelijke actie waar 25 restaurants en 250 deelnemers aan meedoen. Ik hoop met deze actie 2500 euro te verzamelen en daarmee nog meer meisjes te kunnen bevrijden.
Ik heb zelf ook een dochtertje en voor mij is het hartverscheurend om te weten dat dit gewoon gebeurd in de wereld. Ik kan niet stil zitten en doen alsof het niet gebeurd. Deze meisjes leven in een hel en wij, die onze vrijheid zo vanzelfsprekend vinden kunnen op z’n minst helpen! Ik hoop dat iedereen zijn steentje wil bijdragen want écht alle kleine beetjes helpen.
Morgen zit ik van 11.00-23.00 bij Las Palmas waar je mij kunt supporten of doneer HIER!
 anne
Bedankt! liefs Anne.
 
 Chicks And The City heeft een donatie gedaan, help jij Anne ook mee?

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *