16 september: het schoonheidsideaal

Woensdag 16 september hebben we de eerste uitzending van dit seizoen gemaakt en stond het thema ‘’Schoonheidsideaal’’ centraal. We spraken met de Cosmetisch arts en tevens portretschilder dr. Rogier Meulenaar over wat schoonheid is en hoe het bepaald wordt. En ook of hij de verandering van het schoonheidsideaal ervaart in zijn Praktijk voor Injectables. Ook belde we naar New York en spraken we met succesvol plus model Danielle van Grondelle.

t5

luister hier de show terug van 16 september!

 

In de wereld van beauty en schoonheid maakt een bezoekje aan een professionele kliniek steeds vaker deel uit van de persoonlijke verzorging. De mogelijkheid iets aan je uiterlijk te laten doen is voor iedereen bereikbaar geworden en niet alleen een ‘ver van mijn bedshow’ in het land van BN’ers en filmsterren.

In de uitzending van woensdag 16 september vertelt cosmetisch arts dr. Rogier Meulenaar over de cosmetische mogelijkheden van botox en fillers; wat is het precies, wat kan het voor je doen en – niet onbelangrijk – wat kost zoiets nou!

Rogier_530x700    Zie HIER dr.  Meulenaar aan het werk.

 

Sexy is hoe jij je voelt en heeft niks te maken met een ideaalbeeld. Vind jij jezelf aantrekkelijk dan zul je zien dat iedereen dat om jou heen ook vindt.

 

logo praktijk voor injectables

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *