21 dec. Chicks VS Boys

21 dec. Chicks VS Boys

Woensdag 21 december was het weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending gingen de vrouwen de strijd aan met de mannen om uiteindelijk het andere geslacht beter te begrijpen. Dit doen zowel de mannen als de vrouwen door elkaar pittige vragen te stellen.

De boys werden deze week vertegenwoordigd door zanger Auke te Loo. Onder begeleiding van een huisband speelt hij in de Nederpop band ”Te Loo & Vedettes”. Vorige maand brachten zij hun eerste single ”Terug Bij Jou” uit. De videoclip is inmiddels al meer dan 27.000 keer bekeken op Youtube en wordt dagelijks gestreamd op Spotify.

De band timmert hard aan de af.  Afgelopen april deden ze mee aan Giels Talentenjacht. Hierbij zijn ze door Giel Beelen meerdere keren uitgenodigd om live te komen spelen. O.a. in het tv progamma ‘’Tijd Voor Max’’ op NPO 1.

Bekijk hier de videoclip “Terug Bij Jou”:

Heb je de show gemist of wil je hem nog eens luisteren? Dan kan je hem hieronder terugluisteren:

Chicks And the City wordt iedere woensdag tussen 19.00u en 20.00u uitgezonden op Radio Rijnmond 93.4fm.

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *