Caro Emerald beantwoordt nu ook jouw vraag!

Caro Emerald beantwoordt nu ook jouw vraag!

17 december 2014 was Caro Emerald te gast bij de chicks van Chicks And The City en konden de luisteraars vragen aan haar stellen.

Door de vele vragen was 1 uur radio gewoon te kort! De chicks mochten Caro na de show nog wat vragen stellen van luisteraas die er niet ”doorheen” kwamen tijdens de uitzending.

IMG_3119

 

Hier zijn de antwoorden van Caro Emerald op vragen van onze luisteraars!

 

Caro heeft speciaal voor Chicks And The City een persoonlijke column geschreven, lees deze hier!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *