Chicks report: ‘De Roep van De Nacht’

Chicks report: ‘De Roep van De Nacht’

Op vrijdag 8 maart, internationale vrouwendag bezocht onze radiochick Lisa een optreden van singer-songwriter Muriel Kloek in restaurant Merz in Dordrecht. Na afloop van de show bleef onze Lisa nog even hangen om de getalenteerde singer-songwriter het hemd van het lijf te vragen over haar nieuwe album!  

Muriel Kloek is half Frans en half Nederlands. Zij is een tikkie feministische singer-songwriter en bracht in november haar nieuwe album, Le Cri de La Nuit, ofwel de Roep van de Nacht uit.

Muriel Kloek, Foto: Bob Leistra

Een album waarin verborgen verlangens, liefde en het nachtleven centraal staan. Na haar optreden in restaurant Merz in Dordrecht vroeg radiochick Lisa, Muriel waar haar gloednieuwe album over gaat en wat de inspiratie is geweest achter deze prachtige, Franse chansons. Wat wil ze met haar nummers bereiken? Je hoort het in de reportage hieronder!

Reportage met singer-songwriter Muriel Kloek
‘La Cri De La Nuit’,
Foto: Laura Tedeschi

Tekst en reportage: Lisa Geluk
Foto header: Bob Leistra

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand is een nieuw gezicht bij Chicks and the City. Zij zit momenteel in haar derde jaar van de opleiding Communicatie. Via haar stage bij SKVR kwam zij in contact met Chicks and the City. De komende tijd richt zij zich op social media activiteiten rondom de show en helpt zij de andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *