Help vrouwen in oorlogsgebieden, door te dansen

Help vrouwen in oorlogsgebieden, door te dansen

 

Het doel van Serious Request is dit jaar: hands off our girls! Het geld dat wordt opgehaald gaat naar het Rode Kruis om vrouwen in oorlogsgebieden te beschermen tegen seksueel  geweld. Elk jaar wordt één gemeente omgedoopt tot Serious city en dit jaar is dat de gemeente Schiedam. Kayleigh Ultee organiseert daarom samen met andere vrijwilligers een dansfeest voor jongeren om geld op te halen voor Serious Request!

Serious Request 2014 Hands off Our Girls

 

Kayleigh, wat houdt het feest ‘Dance for serious city Schiedam’ precies in?

Kayleigh: “Op vrijdag 12 december is er in de Korenbeurs in Schiedam een dansfeest met een gala thema. Alles erop en eraan: de rode loper ligt dan klaar, gratis hapjes, gratis prosecco én goede muziek. Het enige wat je koopt, is je kaartje. Alle opbrengsten gaan dus naar Serious Request.”

 

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

“Schiedam is dit jaar Serious city en alle Schiedammers zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Alle acties die tot nu toe zijn opgezet, zijn gericht op ouderen. Wij wilden graag, als jongeren zijnde, graag iets organiseren waar geld opgehaald kan worden dat door jongeren is gedoneerd. We willen graag de vrouwen in conflictgebieden helpen.”

Hoofdact Roul and Doors

Hoofdact van het feest: Roul and Doors

 

Op welke muziek kunnen we die avond losgaan?

“We hebben een aantal Schiedamse dj’s, maar ook twee grotere. De hoofdact van de avond is dj-duo: Roul and Doors. Zij draaien op veel grote Rotterdamse feesten. Om alvast in de stemming te komen is er een mixtape (zie hieronder) gemaakt door Daniel Veloso. Ook hij draait op het feest. Die mixtape moet je gewoon even luisteren en op de flyer (zie hieronder) staat natuurlijk ook de line up!”

 

De laatste vraag: waar kun je kaarten kopen?

“Er is plaats voor vijfhonderd mensen, maar de kaarten gaan hard! Een ticket kost 10 euro en is via internet te koop. Klik HIER voor de online ticketshop en klik HIER voor de Facebookpagina. Ik hoop iedeeen te zien aankomende vrijdag!”

Flyer Dance for serious city schiedam

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *