RADIOCHICK AMBER MEETS GIRLBOSS LIZZY VAN DER LIGT

RADIOCHICK AMBER MEETS GIRLBOSS LIZZY VAN DER LIGT

Onze nieuwste radiochick Amber mocht voor haar eerste radio report niemand minder dan bekende influencer Lizzy van der Ligt interviewen!

Op donderdag 22 februari vond het #Girlboss event plaats in het Bibliotheektheater in Rotterdam. Maar voordat Amber al haar vragen op Lizzy kon afvuren, onderwierp onze eigen Natasja Morales girlboss Lizzy van der Ligt aan een kruisverhoor. De zaal zat vol met met toekomstige #girlbosses en zij hingen allen aan de lippen van deze inspirerende dame.

Lizzy and Natasja 3

Lizzy is een bekende fashion- lifestyle stylist en influencer uit Amsterdam. Haar originele stijl en combinaties hebben ervoor gezorgd dat zij zich een van de grootste fashion- en lifestyle bloggers van Nederland mag noemen.

Naast haar werk als fashion- en lifestyle blogger werkt Lizzy onder andere als stylist voor een aantal grote Nederlandse (mode)bladen als: Glamour en Linda Meiden. Daarnaast heeft Lizzy ook haar eigen kledinglijn Le Cafe Noir.

Tijdens het Girlboss event vertelde Lizzy onder andere hoe zij haar succes heeft bereikt en hoe zij haar toekomst voor zich ziet.

Na afloop trok onze eigen sterreporter Amber de stoute schoenen aan en stelde de Girlboss nog een aantal brandende vragen.

 

Wat houdt volgens Lizzy de rol van influencer in? En hoe is zij op het idee gekomen om haar eigen kledinglijn te beginnen?

Beluister het antwoord op deze vragen en meer hieronder terug!

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand is een nieuw gezicht bij Chicks and the City. Zij zit momenteel in haar derde jaar van de opleiding Communicatie. Via haar stage bij SKVR kwam zij in contact met Chicks and the City. De komende tijd richt zij zich op social media activiteiten rondom de show en helpt zij de andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *