STOERE STAPPERS, STREEPJE VOOR

STOERE STAPPERS, STREEPJE VOOR

De oplettende luisteraar van Chicks And The City heeft het al gehoord: in het nieuwe jaar vindt er op zaterdag 27 januari een heel tof event plaats, genaamd STOERE STAPPERS, STREEPJE VOOR!

Dit event wordt georganiseerd door LEFvrouw. Coaches Mariëlle van der Vlist en Leonie Gussekloo zijn dit initiatief gestart met de ambitie om vrouwen te inspireren en hun eigen kracht te laten ervaren. Dit gebeurt door middel van seminars, individuele coaching en pittige doe-activiteiten. Uiteindelijk ontdek jij de beste versie van jezelf!

Wat kun je verwachten? Een inspirerend middagprogramma voor nieuwsgierige vrouwen die ontwikkelingsgericht zijn en zichzelf willen uitdagen. Daarnaast kun je tijdens het event ook netwerken met andere LEF-vrouwen en je door hun verhalen laten inspireren.

In de show van 20 december hadden wij een belletje met oprichtster Mariëlle van der Vlist. Zij vertelde ons hoe het idee voor LEFvrouw is ontstaan. Het had iets te maken met een nieuwjaarsduik…..Benieuwd naar het verhaal? Luister de show hier terug (vanaf 31:04 min).

Ben jij al helemaal enthousiast geworden? Schrijf je dan alvast in via Facebook. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een early bird ticket (€29,95) voor jou en je vriendinnen! Voor meer info over het programma kun je mailen naar lefvrouw@gmail.com. Ook kun je LEFvrouw volgen op Facebook en Instagram.

Maak van 2018 jouw TOPjaar!

Stoere Stapper Streepje Voor 2

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *