VOTE OR DIE…

VOTE OR DIE…

Ook dit jaar mogen we weer met z’n allen naar de stembus! Op woensdag 21 maart stemt heel Rotterdam voor de gemeenteraad en het landelijk referendum. Helaas is het nog steeds moeilijk om jongeren naar de stembus te krijgen. Het HipHopHuis in Rotterdam wil daar verandering in brengen. Samen met jou!

Het HipHopHuis organiseert een ‘Vote or Die’ campagne met T-shirts ontworpen door niemand minder dan beeldenkunstenaar Brian Elstak.
Hoe kun jij helpen? Kom maandag 29 januari of dinsdag 30 januari naar het HipHopHuis en laat je fotograferen in een van deze toffe shirts. De foto’s maken onderdeel uit van de campagne. Met de shirts wil het HipHophuis samen met jou online laten zien hoe belangrijk het is om je stemrecht te claimen!
Doe jij mee?

Datum: maandag 29 januari en dinsdag 30 januari

Tijd: 18.00- 20.00 (vrije inloop)

Plaats: HipHopHuis (Delfstestraat 19 a)

Aanmelden is niet nodig! En de shirts krijg je cadeau zolang de voorraad strekt.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand is een nieuw gezicht bij Chicks and the City. Zij zit momenteel in haar derde jaar van de opleiding Communicatie. Via haar stage bij SKVR kwam zij in contact met Chicks and the City. De komende tijd richt zij zich op social media activiteiten rondom de show en helpt zij de andere chicks met vragen over Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale netwerken.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *