Zelf Radio maken en zingen!

Zelf Radio maken en zingen!
Geef je op voor de gratis workshops van de Skvr!
Heb jij wel ‘iets’ met woorden, ben je creatief en niet bang om je zegje te doen? Wil je daarnaast gratis nieuwe workshops van de SKVR uitproberen? Geef je dan op om de workshop(s) Chicks and the City en/of Songwriting uit te testen!

CHICKS AND THE CITY

 DSC05649 copy

Wil je leren presenteren, live streamen en items maken voor de radio? In Chicks and the City worden onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals showroddels, interviews en quizzen! Onder begeleiding van drie professionele radiomakers leer je de ins en outs van het radiomaken en maak je uiteindelijk samen een live uitzending voor Radio Rijnmond.

Docenten: Natasja Morales (radio maker en presentator), Elsbeth van Noppen (filmmaker en media coach) en Ludette el Barkany (schrijfster en jounalist)

Praktische informatie 

Data workshops: donderdag 14, 21 april en 12 mei van 15:30-17:30

Locatie: SKVR Dalweg, Dalweg 5. Tramhalte Breeplein (lijn 20 & 25)

Datum live uitzending: woensdag 18 mei van 18:00 ‐ 20:00 bij RTV Rijnmond

Locatie: RTV Rijnmond, Lloydstraat 23. Tramhalte Pieter de Hoochweg (lijn 8)

 

Bekijk HIER de video van Chicks And The City!

 

WRITE YOUR OWN SONG

230224_10153621455827144_3582270734278488796_n

De liefde verklaren of politieke onvrede uiten kan met muziek. Maar hoe schrijf je dan een songtekst? Een ballad, een rap of spoken word vallen allemaal onder songwriting. Onder begeleiding van de twee professionele zangeressen en songwriters werk je aan je eigen songteksten die je uiteindelijk voor een publiek gaat voordragen (of zingen) op het podium!

Docenten: Ai Ming Oei en Jessica Hoogenboom

Praktische informatie 

Data workshops: maandag 4, 11 & 18 april van 16:30-18:30 Presentatie: vrijdag 22 april om 19:00

Locatie: SKVR Dalweg, Dalweg 5. Tramhalte Breeplein (lijn 20 & 25)

 

Voor wat hoort wat 

Bij SKVR willen we graag samen met jou workshops ontwikkelen die jij tof vindt. Daarom zijn we erg benieuwd naar je mening over de workshops en zullen wij je hier tijdens en na de workshops vragen over stellen. Je bent dus echt een proefpersoon en je vindt het leuk om mee te denken en je mening te geven. Het uittesten van het nieuwe aanbod is dus wèl gratis, maar niet vrijblijvend. We verwachten dan ook dat je bij alle bijeenkomsten aanwezig bent.

 

Dpf7p-J4

Info en aanmelden 

Mail naar Natasja Morales n.morales@skvr.nl

Aanmelden kan per mail tot uiterlijk 30 maart 2016. Max. 15 deelnemers.

 

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *