1 juni: Vroeger was alles beter

1 juni: Vroeger was alles beter

Was vroeger alles beter? Wat wel en wat niet?  Dat bespraken de chicks woensdag 1 juni met mevrouw Grobbe. 

Mevrouw Grobbe (71) is een echte Rotterdamse, geboren op zuid en is daar nooit meer weg gegaan. Ze is een tevreden mens en schrijft verhaaltjes, liedjes en gedichten. Ze treedt graag op wanneer de kans zich voor doet. Bij feesten, partijen en evenementen draagt ze regelmatig haar eigen geschreven gedichten voor.

Bekijk hier de voordracht van haar gedicht: ‘Rotterdam aan de meter’.  

 

Mevrouw Grobbe heeft 1 zoon van 47 jaar en 4 kleinkinderen waar van 1 tweeling. Ze is bijna 50(!) jaar getrouwd. Op de vraag wat het geheim van een goed huwelijk is, antwoord ze ‘beide zijn nooit weggelopen.’ (haha!) Wat wij ook erg leuk vinden aan mevrouw Grobbe: Ze is áltijd geheel in het roze gekleed.

In een interview met Bogue vertelt ze dat het nummer ‘Who wants to live forever’ van Queen het best bij haar past. “Dat wil ik ook wel graag. Want ik vind de gemiddelde leeftijd van 83 jaar wat kort, ik wil wel twee keer 83 worden. Ik vind het leven interessant, en ik ben levenslustig genoeg dat ik er nog wel een flink aantal jaren bij wil hebben.” Aldus mevrouw Grobbe.

Een interessante dame dus! Woensdag 1 juni was mevrouw Grobbe te gast bij Chicks And The City om het verleden tegen het heden afwegen. Wat was er vroeger beter? En wat is juist anno 2016 zo leuk?

Luister hieronder de show terug:

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *