1 Mrt: Chicks vs Boys

1 Mrt: Chicks vs Boys

“De wereld verbeteren door de Messias in jou te uiten en meer liefde te delen met de wereld”. Wie wil dat nou niet? Dat is de achterliggende gedachte van het debuutalbum van Dasilvian. Hij en zijn neef Sergio waren woensdag 1 maart te gast in de Chicks vs Boys-show!

Het was weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys-show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending streden de chicks tegen de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stelden elkaar pittige vragen.

bruceDe boys werden dit keer vertegenwoordigd door de twee neven Dasilvian Bruce (links) en Sergio Bruce (rechts). De 24 jarige Dasilvian is een ambitieuze singer/ songwriter/ en producer uit Amsterdam. Hij is de jongste uit een gezin van vier kinderen. In het verleden heeft Dasilvian meegedaan aan Nederlandse talentenjachtshows als X-factor en Popstars. Eind april brengt hij zijn debuutalbum ‘Messiah’ uit. Dasilvian heeft een hele diverse muziekstijl en hij vindt het dan ook fijn om zijn grenzen te verleggen. Zo laat hij zich inspireren door soul, hip hop, pop, jazz en funk. Deze stijlen kun je terugvinden in zijn muziek. Vaak met hier en daar een verassingselement. Dasilvian maakt samen met Sergio deel uit van het driekoppige independent label Bruce Music Group.

Sergio is in 1985 geboren in Rotterdam. Van jongs af aan is hij al gek op muziek. In zijn tienerjaren heeft Sergio in de Surinaamse kawina band ‘Creation’ gezeten. Hij heeft het de afgelopen jaren wat rustig aangedaan op het gebied van muziek. Inmiddels heeft Sergio het weer helemaal opgepakt! Zijn mixtape ‘Black is Gold’ is een mix van lekkere groovy hip-hop beats gemixt met passie en emotionele teksten. Daarnaast startte hij samen met zijn broer het independent label: Bruce Music Group. Check voor meer info, Instagram: Dasilvian en Sergio.

Woensdag 1 maart waren de boys Dasilvian Bruce en Sergio Bruce te gast bij Chicks And The City van 19.00- 20.00 uur op 93.4 fm. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

Fotografie:  Samora La Vonne Esajas

Share This

About the author

Anne

Anne Gozoglu is al vele jaren betrokken bij Chicks and the City. Nog voordat zij bij radio FunX als producer aan de slag ging, kwam zij via haar opleiding in contact met Chicks and The City. Daarnaast heeft zij onderzoek verricht naar de luisteraars van Chicks and the City. Momenteel richt zij zich op de social media activiteiten rondom de show, redactie/productie werk en begeleidt de deelnemende chicks wanneer dat nodig is.

View all articles by Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *