11 OKTOBER: 10 jaar Music Matters: dat roept om een fissa!

11 OKTOBER: 10 jaar Music Matters: dat roept om een fissa!

Ntjam Rosie, Sabrina Starke en Rass Motivated; Wat hebben deze artiesten met elkaar gemeen? Zij hebben alle drie ooit de Music Matters Award gewonnen! Als winnaar mag je je een jaar lang muziekambassadeur van Rotterdam noemen én win je een geldbedrag van maar liefst 10.000 euro. Alle 10 de ambassadeurs kun je hier terugvinden.

 

De winnaar van dit jaar is Dr. Meraki. Zij zijn direct de laatste winnaar van de Music Matters Award. Houdt het fenomeen ‘Music Matters Award’ dan helemaal op te bestaan? Nee, zeker niet. Vanaf 2017 werkt Music Matters samen met de Grote Prijs van Rotterdam (Popunie) en is er dus geen Music Matters Award meer, maar wel een prijs à 10.000 euro die geïnvesteerd wordt in een opkomende Rotterdamse artiest.

Wij (De Chicks) zijn natuurlijk zeer benieuwd wat de highlights uit 10 jaar Music Matters zijn, dit bespraken we dan ook zeker in de show. Ook waren we nieuwsgierig naar de huidige muziekambassadeur Dr. Meraki.E-flyer-Dr-Meraki-releaseparty-17-okt-2017-294x208

Dr. Meraki is een jonge maar zeer getalenteerde band met een unieke sound waarin jazz, soul, funk en fusion met elkaar worden verweven. De vier mannen Milan (gitaar/vocalen), Tommy (toetsen), Huy (basgitaar) en Pim (drums) spelen samen sinds 2015. In de show vertelde bandlid Pim over hun avontuur als muziekambassadeur. Nu al nieuwsgierig naar de muziek van Dr. Meraki, check dan hun eerste (instrumentale) single via Spotify. Of bekijk hun nieuwe muziekvideo op YouTube.

Ben je na het horen van deze toffe single ook overtuigd van hun muzikale talent dan hebben wij goed nieuws voor je! Op dinsdag 17 oktober staat de releaseparty van Dr. Meraki op de agenda in Bird en zullen zij hun kersverse EP (Blanc) presenteren vanaf 20.30 uur. Toegang is gratis!

Woensdag 11 oktober waren de mannen van Dr. Meraki en Marianne, directeur van Music Matters te gast bij Chicks And The City van 19.00-20.00 uur op 93.4 fm. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *