10 juni Chicks VERSUS Boys! #BattleOfTheSexes

Woensdag 10 juni gingen de chicks weer the battle of the sexes aan met de boys in Chicks VERSUS Boys!

battle

De boys:

Junior en Hilario!

Junior 21 jaar, is positief, een sneakerfreak en heeft veel energie. Junior is actief binnen het bekende HipHopHuis in Rotterdam. Dit combineert hij met zijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Naast zijn opleiding is hij actief als inkoper en merchandiser van sneakers en kleding.

 Hilario is 21 jaar en van Guineese afkomst en 6 jaar geleden naar Nederland gekomen Hij doet de opleiding Media developement met als doel een grafisch Webdesigner te worden. Naast zijn studie houdt hij zich bezig met fotograferen en het maken van  logo’s.

Deze boys zullen de chicks het hemd van het lijf vragen (en andersom natuurlijk!) met het doel het andere geslacht beter te begrijpen.

CHICKS VERSUS BOYS

girls-rule

 

Luister hier de show van woensdag 10 juni terug!

 

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *