10 MEI: VROEGER WAS ALLES BETER

10 MEI: VROEGER WAS ALLES BETER

Wie is de persoon die alle wonden beter kust? Grote kans dat je antwoordt met ‘mama’. Moeders nemen een bijzondere plek in ons leven in. Zondag 14 mei is het weer tijd om alle prachtige moeders in het zonnetje te zetten. Tijdens de Vroeger was alles beter-show staat het moederschap centraal. Hoe is het om een moeder te zijn in deze moderne tijd? Dit bespreken wij aanstaande woensdag 10 mei met twee verschillende generatie moeders: onze eigen radiochick Anne Gozoglu en doorgewinterde moeder Cora de Koning!

Tegenwoordig zijn er allerlei opvoedprogramma’s en –boeken die moeders van allerlei tips en adviezen voorzien over de opvoeding van hun kind. Van al het advies zie je door de bomen het bos niet meer. De druk om de ‘perfecte moeder’ te zijn, is hoog.

Maar hoe was dat vroeger eigenlijk? Kregen moeders toen ook allerlei tips en adviezen van experts naar hun hoofd geslingerd? En voelden zij ook de druk om de ‘perfecte moeder’ te zijn?

Moederdagsshow

Samen met doorgewinterde moeder Cora de Koning* en jonge moeder Anne Gozoglu bespraken we de verschillen en de overeenkomsten tussen het moederschap van vroeger en nu.

 

Woensdag 10 mei waren Anne en Cora te gast bij Chicks and the City van 19.00 – 20.00 uur op 93.4 FM. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug!

 

 

*Onze oudste superchick Wil Oosterveer, kon helaas niet van de partij zijn.

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *