11 november. Chicks vs Boys

11 november. Chicks vs Boys

Woensdag 11 november was er weer een “battle of the sexes”. Wij hadden dit keer Boys uitgenodigd van de organisatie Young & United: Yorrick van der Ent en Neal de Haseth. De heren en dames stelden vragen aan elkaar met als doel het andere geslacht beter te leren kennen. De Boys vertegenwoordigden alle mannen uit de regio en de Ladies alle dames uit de regio.

Hier zijn onze Boys.

neal

 

Neal de Haseth.

Neal is 20 jaar, studeert Logistiek op het MBO, en zijn hobby’s zijn gamen en chillen met vrienden. Hij is dit jaar lid geworden van Young & United omdat hij het niet eens is met het jeugdloon.

Young and United is een beweging van werkende jongeren die strijdt voor eerlijker loon en betere contracten.

yorrick

 

Yorrick van der Ent.

Yorrick is 22 jaar en werkt in de detailhandel. De afgelopen jaren heeft hij een aantal jaren full-time gewerkt en kwam er toen achter dat hij door het jeugdloon niet uit kwam met zijn financiële lasten. Daarom heeft hij zich aangesloten bij de organisatie Young & United om hier samen met anderen jongeren verandering in te brengen.

De vrouwen werden vertegenwoordigd door de chicks Celine en Charifa. Het thema was liefde, sex, daten en vreemdgaan. Wij waren benieuwd of de Boys ook hier een sterke mening over hebben.

Luister hier de show terug:

 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *