S01E09 CHICKS VS. BOYS

S01E09 CHICKS VS. BOYS

Het is weer tijd voor ‘the battle of the sexes’ in het item Chicks vs. Boys! Onze radiochicks strijden tegen twee dappere boys met als doel het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stellen elkaar dus zeer pittige en brutale vragen.

Ivan Groenheijde en Clifford Thomas zijn oude bekenden van ons. Deze boys deden eerder al mee aan een Chicks vs. Boys-show! Gelukkig hebben de pittige vragen van de meiden hen niet afgeschrikt en zijn ze weer bij ons te gast. Zijn ze uit op een rematch?

Met hun komst in deze nieuwe podcast aflevering, willen wij ook gelijk een hele toffe video delen. In het uiterste geheim werkten wij afgelopen zomer aan de allereerste YouTube-aflevering van een online variant van Chicks vs. Boys. In deze online variant gingen de chicks en de boys niet zozeer de strijd met elkaar aan, maar gaven zij hun mening over verschillende topics die jongeren bezighouden. Denk maar aan Trump, #metoo en fortnite. Bekijk de video onderaan in de post terug.

Voor wie de boys nog niet kent…

Even voorstellen… Clifford Thomas is geboren en getogen in Rotterdam. Hij is zanger, acteur, host en motivator. Van jongs af aan was hij al omringd door muziek. Clifford heeft zijn liefde voor muziek dan ook dan niet van een vreemde. Zijn gehele familie ademt muziek. Van zijn ouders tot aan neven, nichten, ooms en tantes. Vanaf zijn zestiende is hij het zingen serieus gaan nemen en is hij verschillende workshops gaan volgen. Zo heeft hij o.a. een workshop gevolgd van de zanger David Gonςalves (bekend van Idols en The Voice of Holland). De vrolijke levensgenieter laat zich dan ook zeker niet hinderen door zijn beperking (geboren met Spina bifida; open ruggetje) en timmert momenteel hard aan de weg om zichzelf op de kaart te zetten. In 2016 mocht hij het nummer Dream Away’ schrijven voor het Sophia Kinderziekenhuis en de film ‘Het Geheim Van Sophia deel 2’. Zijn persoonlijke motto is: “Ik wil door middel van alle dingen die ik doe mensen inspireren en ze mee meenemen op mijn reis in ‘life’ “.

Filmmaker en acteur Ivan Groenheijde woont in Rotterdam. De oplettende kijker van Flikken Rotterdam kan Ivan hebben gespot. De acteur was namelijk een aantal keer te bewonderen in klein rolletje. Onlangs heeft Ivan ook een besloten première van zijn shortfilm ‘Wraak’ achter de rug. Met behulp van crowdfunding wist Ivan voldoende geld op te halen om zijn film te kunnen financieren.

Welk geslacht komt als winnaar uit de bus? Tja…je komt er maar op één manier achter…
Luister de podcast boven aan de post! Iedere vrijdag staat er om 16.00 uur een complete Chicks and the City podcast podcast voor je klaar hier op www.chicksandthecity.nl, of op www.rijnmond.nl/chicks . We zijn ook te vinden op iTunes!

Bekijk hieronder de pilot-aflevering!

 

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *