14 jan. Chicks VS Boys met #AangeschotenWild

14 jan. Chicks VS Boys met #AangeschotenWild

De Boys van boyband #AangeschotenWild gingen the battle of the sexes aan met de Chicks van Chicks And The City!

Deze jongens zijn … vreemd maar erg LEUK!

tamaraklein

Maak kennis met Stef, Miggy, Stoute Vos en Haute Pierre. Ze vormen de rauwste en lekkerste boyband van Nederland, Aangeschoten Wild. Muzikaal zouden ze de pasgeboren dochter van André Rieu en Missy Elliot kunnen zijn. Ze maken van alle hipstergenres een combinatie tot een rauwe poptrack die iedereen leuk vindt en niet meer uit zijn kop krijgt. Onlangs verscheen hun nieuwe mini-album #BingoDeBoyband die ze feestelijk onthulden in een bejaardentehuis en waren ze te zien zij bij omroep MAX en zelfs Hart Van Nederland!

 Beluister hier deze show terug!

 

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *