14 JUNI: CHICKS VS. BOYS

14 JUNI: CHICKS VS. BOYS

“Hou van het leven en leef om lief te hebben, want liefde is alles en alles is veel”, luidt de persoonlijke motto van opkomende Spoken Word-artiest Brandon Taylor. Aanstaande woensdag 14 juni was Brandon Taylor samen met collega Spoken Word-artiest Ray Drive bij ons te gast in de Chicks vs. Boys-show!

Het was weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys-show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending streden de chicks tegen de boys met als doel om het andere geslacht beter te begrijpen. Zowel de meiden als de jongens stelden elkaar zeer pittige en brutale vragen.

De boys werden dit keer vertegenwoordigd door Brandon Taylor (rechts) en Ray Drive (links).

De 24 jarige Brandon Taylor is een opkomende Spoken Word- artiest uit Hellevoetsluis. Brandon studeert aan Hogeschool Inholland Rotterdam en zit in zijn tweede jaar van de Pabo (Pedagogische academie basisonderwijs). Sinds ongeveer een jaar is hij serieus bezig met Spoken Word Poetry. Dit gaat goed, want Brandon heeft namelijk al op meerdere podia gestaan. En heeft nog veel meer leuke en toffe dingen op de planning staan!
Zijn teksten gaan veelal over ethische vraagstukken gemixt met een scheutje humor.
Naast Spoken Word artiest, is Brandon ook Hip-hop danser en voetballer. Als danser heeft Brandon zelfs in Ahoy mogen staan tijdens Dance4life. Ook is hij een oud deelnemer van het dansprogramma So You Think You Can Dance, waar hij twee rondes door is gekomen. Verder geeft hij 4 uur per week dansles bij Dansacademie Ri-jo in Hellevoetsluis en bij studio 7 in Rockanje.

Ray Drive heb je wellicht al zien optreden bij Paginagroots, hét Rotterdamse podium voor jong ta(a)lent. Ook heeft hij op het podium van Woorden Worden Zinnen mogen staan.
Hij is een opkomende Spoken Word-artiest die vooral schrijft vanuit gevoel en met een kritische blik op de dingen die om hem heen gebeuren. Ray probeert dan ook een eyeopener te zijn voor elk luisterend individu. Thema’s zoals ‘eenheid’ en het ‘dichten van de kloven’ in de maatschappij komen vaak terug in zijn woordkunst. De teksten die Ray schrijft vloeien op een rode lijn, maar toucheren net niet de verkeerde kant van de grens.

Woensdag 14 juni waren de boys Brandon Taylor en Ray Drive te gast bij Chicks And The City van 19.00- 20.00 uur op 93.4 fm. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug! 

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *