14 oktober: de dames van ”Happy go Lucky”

14 oktober: de dames van ”Happy go Lucky”

Woensdag 14 oktober spraken de Chicks met de dames van Happy go Lucky in de studio.

“Wij denken met elkaar mee!”

Happy Go Lucky. Dat is een uitdrukking voor iemand die net iets te vrolijk is. En dat willen we natuurlijk allemaal wel zijn!

Je kent het wel: de adviezen van je moeder, je vriendinnen. Lief waardevol, maar niet meer spannend of onverwachts. Bij Happy Go Lucky komen vrouwen van alle leeftijden en culturen bij elkaar om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo verder te komen in werk en leven. Juist mensen die jou nog niet kennen, kunnen je verrassen met reacties en kennis die nieuw voor jou zijn. Ze kijken met een andere frisse blik naar jou. Superspannend, maar onze ervaring leert dat iedereen het altijd ook supertof vindt op de Happy Go Lucky Avonden.

DEF.voorkantWat houdt het dan in?
Ongeveer 40 meisjes/vrouwen komen bij elkaar en gaan in groepjes van vijf volgens een no-nonsense gesprekstechniek met elkaar een kwestie van één van de vijf bespreken.

Dat kan variëren van: ik haat mijn baas, tot ik droom er van een koffietentje te beginnen, maar kan ik dat wel, tot ik heb drie kinderen en ben alleen maar moe of: ik ben net afgestudeerd en ik weet totaal niet wat ik nu wil….

Andere vrouwen denken mee met jou vraag, of jij denk mee met de vraag van een ander. En dat is leuk want dat kunnen wij vrouwen dus heel goed. Op het eind van de avond gaat iedereen wijzer en gelukkiger naar huis.

Er is dit najaar weer een serie van drie avonden waarvan één op een schip. We gaan dan varen door de Havens, intervisie doen, maar we laten ook een aantal vrouwen die werken in de Havens aan het woord om zo kennis te maken van het werk en leven achter de schermen bij onze eigen wereldhaven.

Stel dat je dromen hebt of vragen rond werk en leven en je vriendinnen ondertussen moe zijn van je gesprekken hierover, of geen geniale adviezen meer geven: Kom langs op 15 oktober, 5 november of 26 november meer info op de happy go lucky facebook pagina. 

Wij van Chicks and the City waren benieuwd naar de succesverhalen van de Happy Go Lucky avonden, en wat voor plannen zij nog meer hebben voor de aankomende jaren!

Luister hier terug!

Share This

About the author

1 comment

  1. Pingback: Natasja over #ChicksAndTheCity | Chicks and the City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *