15 juni: daten 3.0 (& 100% sexgarantie)

15 juni: daten 3.0 (& 100% sexgarantie)

Tinder, Grindr en Badoo… In de afgelopen jaren is er een hoop veranderd op het gebied van daten. Wij, de meiden van chicks and the city- Dichtbij noemen het ‘’daten 3.0’’ en hebben het er uitgebreid over hebben in de uitzending van 15 juni.

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om 3 dating apps op je mobiel te hebben. Tot een paar jaar geleden was dit niet het geval en schreven we nog brieven of ontmoette we elkaar op straat of in de kroeg….

Vrouwen zetten vaak vraagtekens bij de manier waarop mannen denken vrouwen te kunnen versieren. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen! Zo is er nu ook de mogelijkheid tot het inhuren van een echte dating-expert voor mannen! In de show hebben wij er een te gast: Pim AKA smooth-dog van datingdocters.nl! Hij helpt single mannen de fijne kneepjes van het vak ‘’vrouwen verslinden’’

Deze dating docter weet alles van vouwen en weet dus hoe je als man een vrouw moet versieren!

De dating coaches van www.datingdoctors.nl zijn zelfs zo zeker van hun zaak, dat zij de mannen 100% seksgarantie beloven bij deelname aan hun workshops en cursussen! (een koopje toch?!)

Ook benieuwd wat de dating tips zijn van deze dating coaches? De Chicks zullen hem het hemd van het lijf vragen!

 

Luister de show van woensdag 15 juni hier terug!

 

 

 Onze teaser: 

 

Deze show werdt mede samengesteld door de meiden die mee hebben gedaan met de workshops van de SKVR en Chicks And The City!  

Foto 10-06-16 17 46 59

Lees hier meer over deze meiden!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *