16 maart: Herintreders op de liefdesmarkt

16 maart: Herintreders op de liefdesmarkt

Op latere leeftijd weer gaan daten… Datedeskundige Tosca Sel weet raad! Binnenkort komt haar tweede dateboek ‘Daten voor herintreders op de liefdesmarkt’ uit. Volgens Tosca en haar co-auteur Henny de Vos is het een onmisbaar boekwerk voor mensen die uit een lange relatie of huwelijk komen en weer opnieuw aan de man/vrouw willen.

Als je het boek hebt gelezen, leer je onder andere wat het verschil is tussen een leuke ontmoeting en een sollicitatiegesprek. Wanneer het oké is om weer seks te hebben, wie van de partijen het beste kan betalen in een café en of het verstandig is om tijdens de eerste kennismaking te vertellen dat je rookt, als hobby vliegtuigen spot, zeventien katten hebt of juist een mensenmens bent.

Ben je geen herintreder, maar een groentje op de datemarkt? Dan kan Tosca je ook helpen. Ze beantwoordt iedere week een vraag over liefde en het leven voor Profielen, het nieuwsmedium van de Hogeschool Rotterdam. Tosca (32) woont in Utrecht met haar verloofde Anne. Ze leerde hem anderhalf jaar geleden op Tinder. Eerder schreef ze het boek ‘Daten is Meten’ met wetenschapsjournalist Philip Dröge.

datenn

Ben jij een herintreder in de liefdesmarkt en kun je wel wat tips gebruiken? Of vind je het gewoon leuk om meer over dit onderwerp te horen? Luister de show dan hier terug!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *