17 December: Caro Emerald! check hier haar column & prijs!

17 December: Caro Emerald! check hier haar column & prijs!

CARO EMERALD

Hoi chicks! Op woensdag 17 december ben ik  te gast bij Chicks and the City en zij hebben mij gevraagd om een persoonlijk stukje te schrijven voor dit brutale radio programma! Super leuk natuurlijk! De chicks vroegen ook of ik nog tips heb voor meiden die beroemd willen worden of een carrière ambiëren in de showbizz. Tja, wat moet ik daarop zeggen?

Goed zingen is niet genoeg, want dat kunnen al heel veel mensen. Je moet goede liedjes hebben. Als je dat zelf niet kan, ga dan naar iemand die het wel kan of samen met jou liedjes kan schrijven. Het belangrijkste is om iets te maken wat er nog niet is, want je wilt natuurlijk niet iemand kopiëren. Dan sluit je achteraan in de rij.

Caro-Emerald

 

Maar het is vooral belangrijk om te blijven geloven in jezelf.

Naast al mijn optredens zorg ik ook voor mijn kleine. Voor alle working moms heb ik ook een gouden tip: Maak het jezelf alsjeblieft niet te moeilijk en wil niet te veel in één keer! Zo simpel is het eigenlijk.

Hoe zorg ik tussen al die optredens door dan dat mijn kindje gezond eet? Twee woorden: de vriezer, haha. Die vind ik echt fantastisch! Maak gewoon, als je een dag in de week de tijd hebt, één grote pan met eten of meerdere pannen met verschillende gerechten en dat vries je gewoon in. Als je na je werk minder tijd hebt om te koken, haal je gewoon een maaltijd uit de vriezer, ideaal!

En dan ga ik nog iets bekennen lieve luisteraars….Wist je dat ik heel vaak playbackte toen ik nog klein was? Ik deed dan vaak mee aan van die playback wedstrijden. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik de liedjes ook heel goed zelf kon zingen, en daar is het eigenlijk allemaal begonnen!

Natuurlijk deel ik dan ook even een (exclusieve) kinderfoto met jullie waar ik playbackte (niet verder vertellen hè? haha!)

CARO playbacken

Wil je meer van van mij weten of heb je zelf een vraag aan mij? Luister dan op woensdag 17 december tussen 19.00 en 20.00 uur naar Chicks and the City. 

Voor vragen aan Caro Emerald, mail naar info@chicksandthecity.nl en wie weet wordt jouw vraag op 17 december door Caro Emerald beantwoord!

Natuurlijk geeft #CaroEmerald hele mooie en exclusieve prijzen weg!

Een gesigneerde foto plus Caro mok voor je eigen #LiquidLunch

Foto 08-12-14 14 26 28

Speciaal voor de Exxact Luisteraars uit Barendrecht zal er op zaterdag tussen 17:00 en 18:00 een chicks quiz op Facebook geplaatst worden!

Wat moet je doen?

Kun jij raden welke Chick en Chickplaat wij zoeken (dus de artiest plus haar plaat)? Dan is deze prijs misschien wel van jou!

 

Tune in op 93.4 FM of luister via de website. Kan je niet wachten tot 17 december, dan kan je hieronder genieten van twee filmpjes!

 

Foto: Adrie Mouthaan

Share This

About the author

Sharina

Ik studeer journalistiek in Tilburg en voor mijn opleiding ben ik ook daar gaan wonen. Dat is alweer 2,5 jaar geleden. Uiteindelijk wil ik de radio kant op en bij Chicks and the City krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, brutaal te zijn en het is natuurlijk ontzettend gezellig! Mijn andere grote passie is haken en ook dat doe ik met hart en ziel.

View all articles by Sharina

2 comments

    1. Natasja
      Natasja

      Ha Jan, Caro is volgend seizoen te gast geweest bij ons! je kunt de show wel terug luisteren! kijk bij “luister terug” en scrol naar de show van Caro! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *