17 juni: #FinancieelDetoxen voor #ladies!

17 juni: #FinancieelDetoxen voor #ladies!

Heb jij aan het eind van je geld wel eens een stuk maand over? Lukt het je maar niet om geld opzij te leggen voor die ene droom? Of heb je gewoon behoefte om eens een grote voorjaarsschoonmaak te houden in jouw financiën? Dan hebben wij, Joella Opraus en Nathalie van Wingerden, oprichters van How 2 Spend It, goed nieuws voor jou! Wij hebben namelijk een hele toffe challenge voor jou: 

de Financiële Detox Challenge!

foto5

Tijdens deze challenge ga je zes weken aan de slag met jouw geldzaken. En dat blijft niet bij je financiële administratie op orde brengen en inzicht krijgen in jouw inkomen en uitgaven. Je gaat namelijk ook jouw toxic spending habits inruilen voor gezonde geldgewoontes en drie ‘dream jars’ gaan je helpen om jouw financiële doelen te bereiken.

En oh ja, je gaat op dieet! Een dieet dat draait om aankomen: je spaarvarken wordt zo rond als een tonnetje. Hoe het werkt? Je kunt je aanmelden voor de Financiële Detox Challenge op www.how2spendit.nl. Na het aanmelden, ontvang je elke week een opdracht in je mailbox. Daarnaast ontvang je het online Spendermagazine en zorgt een wekelijkse motivation mail voor wat extra support. Tot slot, kun je via de besloten Facebookgroep gezellig ervaringen, tips & trucs delen met andere deelnemers.

Financieel detox_campagne_incl logo

Ga jij deze uitdaging aan? Ga naar www.how2spendit.nl en ga direct aan de slag, of luister woensdag 17 juni naar Chicks And The City!

logo_htsi

Woensdag 17 juni was Nathalie, de How 2 Spend It dame, te gast en heeft zij alles vertelt over How 2 Spend It!

luister hier deze show terug!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *