17 MEI: FANATICS010

17 MEI: FANATICS010

Wie oh wie zal de felbegeerde plek in de finale van SKVR Fanatics winnen? Aanstaande donderdag 18 mei vindt namelijk de laatste voorronde plaats. Maar hoe zorg je ervoor dat je je goed onderscheidt van de rest? En hoe overtuig je de jury en het publiek van jouw passie en kwaliteiten? Dat bespraken we woensdag 17 mei met een van de deelnemers: Nica Bol. Daarnaast spraken we ook met Evita de Roode. Zij is coördinator van SKVR Fanatics en vertelde ons alles over het project!

SKVR Fanatics biedt jong talent een podium om te shinen! Iedere derde donderdag van de maand kun je in RAAF,  Rotterdams talent bewonderen. Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen dan de kans om zich te bewijzen in diverse disciplines zoals dans, muziek, theater, Spoken word en cabaret. Als coördinator van het project, is Evita de Roode, de drijvende kracht achter SKVR Fanatics. Zij kan ons precies vertellen waarom het van belang is, om jongeren een podium als SKVR Fanatics te bieden.

Tijdens de laatste voorronde van dit seizoen is de jury vertegenwoordigd door Jared Hiwat en Amerildo de Krijger. Zij worden versterkt door gast-jurylid Ibrah.  Ibrah is een danser en choreograaf!

Bij Fanatics draait het natuurlijk allemaal om de deelnemers zelf! Het deelnameveld is ook deze voorronde weer onwijs divers. Muziek, Singer songwriting, Dans, Hip Hop (rap) en Spoken word: het komt allemaal voorbij! Alle deelnemers doen hun uiterste best om de felbegeerde finaleplek te bemachtigen. De finale vindt plaats op donderdag 6 juli.

Nica Bol is een van de deelnemers die een felbegeerde plek in de finale wilt behalen. Vorig jaar gaf zij als lid van een duo nog een onverwachts optreden tijdens SKVR Fanatics in Grounds. Dit jaar probeert Nica het alleen. Zij gaat zichzelf proberen te begeleiden met haar allereerste zelf geschreven liedje “Between Sleep and Awareness”. Afgelopen woensdag gaf Nica ons alle ins en outs over haar deelname aan Fanatics!

 

Woensdag 17 mei waren Evita de Roode en Nica Bol te gast bij Chicks and the City van 19.00 – 20.00 uur op 93.4 FM.  Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug! 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *