S01E01 EEN BLIK IN DE GLAZENBOL| Wat zijn de hot topics van 2019?

S01E01 EEN BLIK IN DE GLAZENBOL| Wat zijn de hot topics van 2019?

“De wereld is Rotterdam, en Rotterdam is de wereld”, met deze uitspraak stal trendforecaster en superchick Marieke van der Poel, vorig seizoen ons hart. Het kwam dan ook niet als een verassing dat we het nieuw seizoen met haar openden!

Woensdag 17 oktober doken wij samen met Marieke dieper in de wondere wereld van o.a. sociale-, technologische- en emotionele trends. Wat zijn de leading trends van 2019?

We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie vorig seizoen allemaal de show met Marieke hebben beluisterd 😉

Maar mocht je het toch gemist hebben….

Is hier een korte opfrisser!

Marieke van der Poel is niet alleen het creatieve brein, maar ook het zakelijke brein achter Proef, een toegepaste forecasting consultancy met kantoren in San Francisco, Los Angeles, New York en Rotterdam.

Voor haar is het belangrijk om geen guru te zijn, maar om bedrijven echt te helpen trends toe te passen voor de lange termijn, in hun positionering, merkstrategie, productstrategie en productontwikkeling. Zij staat dan ook hoog aangeschreven binnen de industrie voor haar vermogen om op hoog niveau lange termijn trends te voorspellen en die te vertalen naar verschillende markten, merken en strategieën. Zij heeft dan ook met grote namen als Cisco, Google en Carhartt gewerkt. Hoe is zij haar indrukkende carrière begonnen? En wat is een trendforecaster? Dat lees en luister je hier terug.

Woensdag 17 oktober spraken wij in onze allereerste podcast met trendforecaster Marieke van der Poel. Wat zijn de hot topics van het moment? En waar ziet Marieke haar eigen bedrijf over 5 jaar? Iedere vrijdag staat er om 16.00 uur op www.chicksandthecity.nl en www.rijnmond.nl/chicks een nieuwe Chicks And The City podcast voor je klaar. Beluisteren via iTunes kan ook!

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *