18 jan. Chicks Boulevard met Mels

18 jan. Chicks Boulevard met Mels

Woensdag 18 januari  was het weer tijd voor een chicks boulevard show! Radiochicks Lorainne en Janay hebben de laatste spraakmakende nieuwtjes en showroddels over sterren uit binnen- en buitenland voor je verzameld.

Ook schuift onze huiscolumn-nicht Mels Beijer weer aan om mee te praten over de heetste roddels van het moment! En dat Mels niet op zijn mondje gevallen is kon je al horen tijdens de vorige showroddel-show. Meer van Mels? Lees dan zijn column die hij afgelopen november speciaal voor Chicks And The City schreef. Ben je benieuwd hoe het er in de studio aan toe ging? Bekijk dan onze Facebooklivestream. De livestream kun je terugvinden op de Facebookpagina van Chicks And The City.

Heb je de show van 18 januari gemist of wil je de show nog eens terugluisteren? Dat kan door hieronder op de play-button te klikken.

Chicks And The City wordt iedere woensdagavond tussen 19.00u en 20.00u uitgezonden op Radio Rijnmond 93.4FM. 

 

 

 

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *