18 maart: Leo Verheul; ‘verkeerde vrouwen’ (?)

18 maart: Leo Verheul; ‘verkeerde vrouwen’ (?)

Schrijver en (sport-)journalist Leo Verheul vertelt in zijn boek De Kunst van het Mislukken over zijn eigen ondergang. 

m1mxlp1ai8r6_std320

Leo Verheul was ooit een van de meest succesvolle sportjournalisten van Nederland.

Samen met vriend Hugo Borst begon hij een nieuw soort sportprogramma, de voorloper van Voetbal International. Hij werd miljonair door te doen wat hij leuk vond: schrijven en praten over sport.

leo-verheul-hugo-borst-de-kunst-van-het-mislukken

Hij leefde naar zijn vermogen tot het mis ging. Hij ontmoette “verkeerde vrouwen” en veranderde van meervoudig huizenbezitter in een klant bij de voedselbank.

de_kunst_van_het_mislukken

In De Kunst van het Mislukken loopt de lezer via anekdotes samen met Verheul langs zijn afgrond! De chicks willen natuurlijk graag weten wat Verheul bedoelt met “verkeerde vrouwen” dus daarom was hij woensdag 18 maart te gast bij Chicks And The City!

De chicks hebben Leo wat wijze levens lessen meegegeven en hem laten weten hoe hij het best met vrouwen om kan gaan!

luister HIER de show terug!

Bekijk hieronder de show terug!

https://www.ustream.tv/recorded/60070967

19:00-20:00 op 93.4 fm Radio Rijnmond

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *