18 mei: #vlogger #Nesim El Ahmadi (Najih)

18 mei: #vlogger #Nesim El Ahmadi (Najih)

Van de straat naar televisiekoning en nu ook Youtube-sensatie, we hebben het over niemand minder dan Nesim El Ahmadi Ook wel bekend als Najih!

38NESIM_CR_Naduah_Zahradnik

Zijn youtube kanalen tellen tussen de 50.000 en 60.000 subscribers en daarmee is hij inmiddels een bekend vlogger.

Nesim neemt je mee in zijn leven, haalt grappen uit en betrekt regelmatig zijn charmante vrouw Myriam in zijn youtube filmpjes (vlogs).

Schermafbeelding 2016-05-13 om 19.44.25

Nesim is een creatieve duizendpoot die altijd voor zijn doelen gaat.

Zijn tienerjaren werden getekend door de straatcultuur, waar rauw en puur de voornaamste kenmerken waren voor deze periode in zijn leven.

Op zijn twintigste werd hij het nieuwe talent van BNN.

Nesim verscheen op de televisie bij onder andere RamBam, Pauw, NPO3 en Nederlands grootste Hip Hop platform, 101 BARZ.

Deze creatieve duizendpoot heeft ook nog eens zijn passie voor muziek opgepakt en brengt binnenkort zijn CD: ‘Altijd dankbaar, nooit tevreden’ uit.

Deze titel belichaamd Nesim’s levensfilosofie, namelijk dat hij altijd zal blijven streven naar meer en beter.

Met Nesim praten de chicks over vloggen en zijn grote success als vlogger.

Luister de show van woensdag 18 mei van Chicks And The City hier terug!

Share This

About the author

Natasja

Presentatrice (radio, tv en events) en projectcoördinator Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam (Chica Radio). 
 Morales heeft dit meiden participatie radio project in 2005 bedacht en opgezet en organiseert dit project sindsdien met succes. Over Natasja en Chicks And The City: Natasja wordt geboren in een gezin waarbij huiselijk geweld en drugsverslaving van beide ouders een feit waren. Natasja vond school en opleiding belangrijk dus heeft dit daarom altijd op de eerste plaats gezet. Haar jeugd heeft haar geïnspireerd om het meiden radioproject Chica Radio/Chicks And The City op te zetten waarmee ze jonge meiden een stem geeft en werkt aan de zelfredzaamheid van deze meiden. In de jongeren documentaire De meiden van Chica Radio laat Natasja als maker en personage een stuk uit haar privéleven zien en is de leus een dubbeltje kan wel een kwartje worden een rode draad. Chicks and The City wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en RTV Rijnmond. Meer over Natasja Morales (www.tasje.com)

View all articles by Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *