19 nov. personal trainingen winnen bij Chicks VERSUS Boys?

19 nov. personal trainingen winnen bij Chicks VERSUS Boys?

Pittige vragen aan het andere geslacht met het doel deze beter te begrijpen!

Dat is Chicks VERSUS Boys! The Battle of the Sexes!

Meet our Boys:

gershwin

Gershwin Bonevacia
Na een aantal jaren op Curaçao gewoond te hebben, groeit hij verder op in Rotterdam Zuid en daar ontwikkeld hij zijn passie voor poëzie. In 2011 wint hij SKVR Lettertype en dat zette de eerste toon voor zijn carrière.Gershwin is na een finale plaats in het Rotterdams Open Podium 2013 uitgegroeid tot een echte Spoken Word Artist. De verzamelnaam van zijn gedichten is Gershpoetry. Hij heeft ook zijn eigen Spoken word podium: Ispeak en vrijdag 28 november is alweer de 7e editie hiervan! Vanaf 2015 is Gershwin ook te vinden op de planken met zijn eigen poezie voorstelling genaamd: de evolutie van een poëet. Zijn droom is om een groter publiek te bereiken en zijn visie op het leven met anderen te delen.

 

10476310_322471067911049_7338540262466712030_n

Jean charles:

Is van Congolese komaf, geboren in Duitsland, opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Al sinds kleins af aan passie voor voetbal. Dit blijft niet onopgemerkt want op zijn 15e wordt hij gescout door Willem II. Na 1 seizoen vertrekt hij naar Feyenoord. Hierna speelt hij bij diverse clubs in o.a. Tsjechië, Hongarije en België. Op zijn 16e komt hij voor het eerst in aanraking met zijn tweede passie: fitness. In de loop der jaren ontwikkeld hij zich steeds meer op dit vlak en begint met bodybuilding. Uiteindelijk haalt hij zijn diploma’s voor fitnesstrainer. Daarna heeft hij Kifu Lifestyle opgericht in 2013. Kifu Lifestyle biedt professionele gewichtsverlies programma’s en spier- conditionering programma’s in de vorm va personal training. Jean Charles traint ook veel bekende Nederlanders!

 

Deze twee heren gaan graag the battle met de Chicks van Chicks And The city aan!

PRIJS!

Kifu Liifestyle geeft personal trainingen weg!

Bij de trainingen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Ook maakt Kifu Lifestyle een voeddingsschema speciaal gericht op jou!

woensdag 19 november waren deze boys te gast van 19:00-20:00 bij Chicks And The City van RadioRijnmond, 93.4FM

luister hier de show terug

 

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *