2 mei: Chicks die carrière maken!

2 mei: Chicks die carrière maken!

In de loop der jaren is de chicks-poule flink uitgebreid bij Chicks and the City. Dat wil zeggen: Er zijn héél veel ambitieuze meiden die ooit begonnen zijn bij Chicks and the City en nu flink aan de weg timmeren. In de show van 2 mei nodigden we twee ambitieuze ex-chicks uit. Maak kennis met Ashley Zaat en Joy Delima!

Ashley (24) heeft haar bekendheid voornamelijk verworven als walk on girl voor RTL7 Darts. Ze liep toernooien zoals de premier league in Rotterdam Ahoy en het World Championship in London.  Maar ook als analist in de studio van RTL7 Darts.

Er is de laatste tijd veel commotie geweest omtrent walk on girls, hierbij werd Ashley ook vaak door de media benaderd.

Recentelijk is Ashley gevraagd om de vaste walk on girl van Johan Derksen te worden bij het programma Voetbal Inside. In het programma komt ze nu regelmatig voorbij, zoals laatst nog bij de lancering van de nieuwe onderbroekenlijn. De showgirl zijn in deze mannensporten bevalt haar wel. Ook is ze één van de Gridgirls van Streetgasm 2000.

Naast haar werk als walk on girl heeft ze haar eigen bedrijf ‘Artiest van A tot Z’ opgezet. Hierin uit ze haar creativiteit in de mediawereld en kan ze doet wat ze het liefste doet, presenteren. Ashley heeft een duidelijke missie: Ik word de nieuwe Linda de Mol!

 

Joy Delima (23) is geboren en getogen in Rotterdam. Ze begon op haar 9e met acteren op de jeugdtheaterschool Hofplein Rotterdam. Ook kwam ze op jonge leeftijd het team van chicks and the city versterken. Het acteren beviel haar wel, daarom heeft ze vervolgens de MBO Theaterschool in Rotterdam gedaan waar ze in 2015 haar diploma behaalde.

 

Momenteel studeert Joy aan de Arnhemse toneelschool waar ze in 2019 zal afstuderen. Ze is nu druk bezig met het schrijven en maken van haar tweede voorstelling: Stamboom monologen, een egodocument over de zoektocht van een jonge zwarte vrouw naar zichzelf en haar roots. Joy beperkt zicht niet alleen tot de theaterwereld. In het najaar van 2018 debuteert ze met een vaste rol in de politieserie Flikken Rotterdam.

 

Twee super ambitieuze meiden, die ooit begonnen bij Chicks and the City! In de show van 2 mei spraken we met Ashley en Joy over hun inspirerende carrièrepad. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug! 

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *