2 nov. Chicks VS Boys

2 november was het weer tijd voor ‘the battle of the sexes’. Het was weer een pittige strijd waarbij de vrouwen en mannen elkaar onder de loep namen en eens flink aan de tand voelden om het andere geslacht beter te begrijpen.

De boys die zich deze keer in de studio durfden waren Derek Otte (rechts) en Bjorn Romy (links).

Derek Otte is al te horen bij onze buren van FunX. Hier is hij huisdichter wat inhoudt dat hij wekelijks zijn poëtische kant laat horen door middel van een nieuwscolumn. Maar daarmee is niet alles over hem gezegd. Daarnaast is ook docent Spoken Word aan de Hoge School in Rotterdam. O ja, én hij organiseert Paginagroots in de Rotterdamse Schouwburg. Ook wel bekend als het podium voor taalentvolle (nee geen spelfout!) jeugd in Rotterdam. Voor rap, humor, poëzie en proza is dat de plek waar je moet zijn.
Derek is echter niet de enige die zich bezighoudt met Spoken Word, onze tweede boy Bjorn Romy doet dat namelijk ook bij Flow. Ook heeft Bjorn Romy op de Late Night Poetry Jam gestaan, en trad hij op met zijn groep Bon Chance in hun voorstelling Perfect verleden. Op vier november staat Bjorn in weer op de planken maar dit keer voor zijn eigen show ‘Be heeft altijd wat te melden’. Hierin combineert hij zijn filosofische levensvisie met een flinke dosis humor.

Beide boys zijn niet vies van wat brutale vragen. Ze zijn een ster in scherpe reacties en weten dit altijd met een knipoog te brengen. Luister hier de show van woensdag 2 november terug

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *