20 APRIL: BRING IT

20 APRIL: BRING IT

Een avondje lachen, gieren en brullen? Bezoek dan aanstaande donderdag 20 april het comedy event Bring it!

Het comedy spektakel viert dit jaar haar eenjarig bestaan! ‘Bring it’ is gebaseerd op de populaire Amerikaanse tv-serie ‘Wild ’n Out!’ Onder leiding van een team captain nemen twee teams het tegen elkaar op door middel van improvisatie comedy. Humor staat centraal in het spel. Beide teams kunnen punten scoren op basis van de grappen die zij maken. Voor deze editie zijn de teamleden speciaal geselecteerd op basis van hun interesses en werkgebied. Het is een bonte mix geworden van stand-up comedians, theatermakers en vloggers.

Tijdens Bring it wordt er niet alleen maar gelachen. Naast de strijd tussen de twee teams, kun je ook genieten van muziek. Twee opkomende artiesten: Dialorian & Daslivian Bruce voorzien de avond van de zwoelste R&B en Soul sounds.

Bring it staat garant voor een hoop hilariteit en veel interactie met het publiek. Een ideale avond om met een groep vrienden, familie of collega’s te genieten van streetwise comedy en relaxte muziek. Check Facebook voor meer info.

Al met al 100% lach garantie!

Datum: 20 april
Tijd: aanvang 19.00 uur, start event om 19.30 uur
Entree: 5 euro aan de deur (alleen contant)
Locatie: Grounds Pieter de Hoochweg 125

Nog niet overtuigd? Bekijk de aftermovie van de vorige editie om alvast in de stemming te komen!

 

Share This

About the author

Ashanti

Ashanti Dunand draait al drie seizoenen mee bij Chicks and the City. Samen met radiochicks Suzanne en Amber houdt zij zich o.a. bezig met social media activiteiten rondom de shows. Momenteel volgt zij de pre-master Journalistiek & Nieuwe Media. Verder houdt zij van donuts, Netflix en schrijven.

View all articles by Ashanti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *