21 oktober 2015. Mini Chicks

21 oktober 2015. Mini Chicks

Het is herfstvakantie dus dan mochten de mini chicks later op blijven en kwamen zij naar de studio van Chicks And The City om de levensvragen van de grote chicks te beantwoorden (en andersom). Wij hadden Dora en Noé te gast, beiden 8 jaar.

Dora en Noé zitten al vanaf de eerste dag bij elkaar in de klas en werden al snel vriendinnen. Nu bijna 5 jaar later worden ze af en toe een Siamese tweeling genoemd, zo vaak zijn ze samen.

Samen zitten ze ook op HipHop, bij het HipHopHuis, wat ze echt super leuk vinden. Naast HipHop is ballet de grote passie van Noé, het liefst wil ze later professioneel danser worden.

Dora houdt er van om samen met haar familie met de boot te gaan varen, langzaam over het water, langs sluizen en haventjes en dan heerlijk op de voorkant van de boot een boek lezen. En over lezen gesproken, geef deze meiden een nieuwe Donald Duck, en er valt een kwartier niet met ze te communiceren… helemaal opgeslokt door de Donald Duck.

Woensdag stelden Vivianne en Suzanne, allerlei levensvragen aan Dora & Noé. Ook spraken wij via de telefoon met Janice Deul van het pas gelanceerde boek: Little Black Hair Book. Luister de show van woensdag 21 oktober hier terug.

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *