22 juni: Chicks vs. Boys

22 juni: Chicks vs. Boys

Woensdag 22 juni was het weer tijd voor “the battle of the sexes” in de Chicks vs. Boys show bij Chicks and the City. Tijdens deze uitzending gingen de vrouwen de strijd aan met de mannen om uiteindelijk het andere geslacht beter te begrijpen. Dit deden zowel de mannen als de vrouwen door elkaar pittige vragen te stellen.

De boys worden dit keer vertegenwoordigd door Gershwin Bonevacia (links) en Jean-charles Kifu. (rechts)

Gershwin, geboren in 1992, is een jonge, ambitieuze en gedreven artiest met een grote hoeveelheid talent. Hij is een poëet, spreker, theatermaker, schrijver en de organisator van “I Speak”, een podium waarin hij andere jongeren een stem geeft om op dichterlijke wijze zichzelf te laten horen. Na een aantal jaren op Curaçao gewoond te hebben, groeit hij verder op in Rotterdam en daar ontwikkelt hij zijn passie voor poëzie. Na een aantal literatuurprijzen te hebben gewonnen, is Gershwin Bonevacia inmiddels uitgegroeid tot een echte woordkunstenaar.

Jean-charles is van Congolese komaf, geboren in Duitsland, opgegroeid in Capelle a/d IJssel. Al sinds kleins af aan passie voor voetbal. Dit blijft niet onopgemerkt want op zijn 15e wordt hij gescout door Willem II. Na 1 seizoen vertrekt hij naar Feyenoord. Hierna speelt hij bij diverse clubs in o.a. Tsjechië, Hongarije en België. Op zijn 16e komt hij voor het eerst in aanraking met zijn tweede passie: fitness. In de loop der jaren ontwikkeld hij zich steeds meer op dit vlak en begint met bodybuilding. Uiteindelijk haalt hij zijn diploma’s voor fitnesstrainer. Daarna heeft hij Kifu Lifestyle opgericht in 2013. Kifu Lifestyle biedt professionele gewichtsverlies programma’s en spier- conditionering programma’s in de vorm van personal training. Jean Charles traint ook veel bekende Nederlanders!

luister hier deze show terug!

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *