23 nov: Van burn-out naar gelukkige onderneemster

23 nov: Van burn-out naar gelukkige onderneemster

full36466720_a

“Ik was er zo slecht aan toe dat uit bed komen al een opgave was.” Door een pittige burn out was de wereld van de twintigjarige Linda Gielis vooral donker en duister. Nu, zes jaar later is ze gelukkiger dan ooit, runt ze een succesvolle onderneming en probeert ze andere jonge meiden te inspireren.

 

Uren naar ideale plaatjes kijken op Instagram en Facebook, wie maakt zich daar niet schuldig aan? Maar voor de perfectionistische Linda ontstond er een ‘verkeerde’ manier van denken. Het duwde haar in een heftige burn out. “Als het er niet zo perfect uit zag zoals op internet, dan was het niet goed. Ik was een soort robot geworden die de realiteit verloren was.” Ondanks alles rondde ze toch de Fashion & Design opleiding af, maar na het behalen van haar diploma viel ze in een zwart gat en was ze helemaal opgebrand.

 

Linda besloot het roer om te gooien: ze ging in therapie en volgde een assertiviteitscursus. “Ik moest voor een groep mensen vertellen wat mijn positieve eigenschappen waren. Ik barstte in tranen uit, dit gevoel was zo nieuw voor mij. Ik was gewend geraakt aan die negatieve stem die mij elke dag toesprak .”

 

Fast forward naar 2016 voelt Linda zich sterker dan ooit. Ze bruist van de positieve energie, heeft de eigen online store LA BLUSH én lanceerde haar lingeriemerk LYN LABEL. Linda heeft duidelijk haar burn out overwonnen. Zónder medicatie. Het mooie is dat Linda anderen wil helpen. Woensdag 23 november gaf ze concrete tips & tricks om je dromen waar te maken. Heb je de show gemist? Luister hem dan hieronder terug.

 

Wil je meer weten van Linda of haar lingeriestore LA BLUSH? Check dan haar webshop en Instagram-pagina.

 

lablushcomplete

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *