23 nov. Rainbow Fantasy in Café Beurs

Cyrelle, één van de oude chicks organiseert voor haar studie ‘Crossmediale Communicatie’ een evenement om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel dat Hogeschool Rotterdam dit jaar
heeft uitgekozen is: The Hang-Out 010, van Gertjan Verboom. Gertjan heeft deze stichting opgezet na het winnen van een RET Aardig Onderweg award, waar hij destijds ook in de uitzending van Chicks And The City over verteld heeft.

The Hang-Out 010 is een plek waar jongeren samenkomen, omdat ze lesbisch, homo, biseksueel of transgender zijn, of omdat ze vrienden hebben die dat zijn. Het is een huiskamer waar LHTB-jongeren samen zijn en hun projecten kunnen ontwikkelen.

Het event ‘Rainbow Fantasy’ vindt woensdag 23 november a.s. plaats in HET studentencafé van de stad: Café Beurs. Van 22:00 tot 05:00 zullen de lekkerste R&B, Hiphop en Urban tracks worden gedraaid. De avond zal gehost worden door miss AbbyOMG! Zij was dit jaar nog finalist bij Miss Travestie Holland 2016, hoe leuk is dat?!

Entree is €2,- en gaat in zijn geheel naar The Hang-Out 010. Dus Ben jij geheel voor acceptatie en heb je zin in een gezellige avond? Show your support en kom naar Rainbow Fantasy!

Zet je zelf op aanwezig op het Facebookevent en nodig ook je vrienden uit!

achterkant_flyer-01

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *