23 september: Chicks vs Boys

23 september: Chicks vs Boys

Woensdag 23 september was er weer “the battle of the sexes” tussen wat theatrale boys en de chicks van Chicks And The City! De heren en dames stelden vragen aan elkaar met het doel het andere geslacht beter te begrijpen. De boys vertegenwoordigden alle mannen uit de regio en de ladies alle dames uit de regio. The battle was on! Luister hier terug!

Hier zijn onze boys:

sharif

Sharif, had al vroeg een gevoel voor entertainen; op 12 jarige leeftijd kwam Sharif in contact met theater. Na op de jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag en De Acteerschool Rotterdam te hebben gezeten, wist hij in 2011 zijn eerste grote filmrol te scoren in ‘Edgie The Movie’. Daarnaast is hij oa te zien geweest in het programma ‘Achter Gesloten Deuren’ op Net5. Dit jaar heeft hij ook zijn passie ontdekt voor spoken word. Momenteel is hij een van de mannen van het theatercollectief Blauw Bloed.

ymp
Spokenword artiest Y.M.P (27), afkorting van YoungMichPoetry, is geboren en getogen te Rotterdam. Een ras entertainer die elk publiek plat krijgt met zijn performances. Vaak omschreven als rauw, puur, inspirerend en duidelijk. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen uit het verleden om te zetten in positieve gebeurtenissen in de toekomst.

Y.M.P. bedenkt, schrijft en speelt theatershows voor zichzelf en voor anderen. Daarnaast is hij maatschappelijk betrokken, zo zet hij zich bijvoorbeeld in voor jongeren in achterstands wijken in Rotterdam. Y.M.P.

chickvsboys1

Twee heren die absoluut niet op hun mond zijn gevallen, verwacht een dynamische show met vooral veel humor.

Het thema van woensdag was Social Media en Beeldvorming.

Wat vinden mannen bijvoorbeeld van vrouwen die veel selfies maken?

Dat soort vragen stelden de chicks en Boys aan elkaar  in Chicks VERSUS Boys!

De Chicks van woensdag 23 september waren Suzanne & Cyrelle. 

Share This

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *