24 februari: plusmodel Danielle van Grondelle!

24 februari: plusmodel Danielle van Grondelle!

Chicks and the City goes International! Nee, wij verhuizen niet naar het buitenland. Wél hadden wij woensdag een Internationale gast in de show; namelijk plus-size model Danielle van Grondelle!

Ze was heel even in Nederland en heeft een uurtje vrij kunnen maken om bij Chicks and the City te vertellen over haar bijzondere modellen leven.

danielle-van-grondelle1811-copy-1087532-thumb daan

Danielle is van Nederlandse bodem maar is het volledig aan het maken in New York. Eind 2015 haalde ze zelfs alle kranten met het nieuws dat ze tijdens de Fashion Week in New York met haar maat 42 op de catwalk mocht verschijnen! Curves op de catwalk waren nog nooit eerder vertoond. Een unicum dus!

Foto 13-09-15 10 58 07

Hoe is het allemaal begonnen? Op haar 14e werd Danielle gescout als regulier model maar ondanks dat ze toen heel slank was, waren haar heupen toch altijd nog te breed. Na een aantal diëten lukte het steeds niet om de juiste centimeters te krijgen. Teleurgesteld dacht ze dat ze  haar droom moest opgeven. Haar vader vertelde haar toen dat je nooit je droom moet opgeven en voorspelde dat er een dag zou komen er dat de mode industrie zich aan haar zou gaan aanpassen.

En hij heeft gelijk gekregen want ze is nu 1 van de meest succesvolle plussize modellen die er zijn en werk al 10 jaar fulltime als model!

Cathrine Westergaard 18 femina3t5

Hoe ziet het leven van een plussize model er precies uit? En hoe houd je je stand in de harde modellen wereld? Dat en meer werd er besproken in de show. Wil je de show terugluisteren? Dat kan!

Klik hieronder om de show van 24 februari terug te luisteren.

AiYKtWLGfRmQ11_5g4hcFD3LejHGt3VnSJLbw7JxgsY,qoH0e36lO_MXn5BCeEU3mpIalEUcAT1Ralolei0AdqE

 

Share This

About the author

Suzanne

Suzanne Bruseker draait al sinds 2011 mee met Chick and the City. Ze brieft de radiochicks, denkt mee over de gasten en ondersteunt Natasja met de promotie van Chicks and the City.

View all articles by Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *