25 maart: Cemile Sezer voor Diversiteit!

25 maart: Cemile Sezer voor Diversiteit!

Woensdag 25 maart was Cemile Sezer van organisatie Sezer te gast.

Sezer is maatschappelijk betrokken en speelt continue in op veranderende omstandigheden in de samenleving.

190237_148776778601803_2097865925_n

Zij kennen en begrijpen de verschillende doelgroepen en weten hun wensen en behoeftes in concrete producten te vertalen. Sezer zet zich in voor Diversiteit.

De producten van Sezer zorgen ervoor dat juist die groepen in de samenleving gaan participeren die daar behoefte aan hebben; deze producten worden ingezet om mensen te activeren en te verbinden en professionals toe te rusten met essentiële vaardigheden om de in Nederland zo diverse doelgroepen van dienst te kunnen zijn.

Zij willen mensen inspireren om te participeren, in beweging te komen en zichzelf verder te ontplooien.

Door deze  producten op zowel individueel, groeps-, wijk, als stadsniveau  in te zetten streven zij er naar een sterkere samenleving te realiseren waarin iedereen naar zijn mogelijkheden meedoet.

Schermafbeelding 2015-03-19 om 11.43.29

 

Vijftien jaar Sezer!

Sezer voor diversiteit is deskundig en ervaren in het bereiken en werven van slecht bereikbare doelgroepen. Zij gebruiken daarvoor hun ambassadeursmethode om cultuursensitief te werven.

Sezer is daarnaast in staat de stap naar beweegaanbod te overbruggen door middel van bewustwordingscursussen en begeleidingstrajecten. Ook is Sezer gespecialiseerd in taal, educatie en

participatie. Taal is in de eerste plaats een middel om te komen tot een hoger doel voor volwaardige

participatie in de samenleving.

cemile2

foto: Cemile Sezer

Diversiteit in de stad zien zij als rijkdom.

een voorbeeld:

Sinds mei 2013 is Sezer voor diversiteit gestart met het pilot project Talentenklassen in Rotterdam. Het project onderscheidt zich door een complementair aanbod van drie arrangementen gericht op kinderen én hun ouders die de kans krijgen kennis te maken met o.a. een gymnasium, hun taalachterstand verder in te lopen, hun algemene ontwikkeling (onontbeerlijk voor gymnasiaal onderwijs) te vergroten en door samen het cultureel kapitaal te ontwikkelen en de opbouw van sociaal kapitaal te bewerkstelligen. Dit pilot project is inmiddels uitgebreid met hetzelfde unieke aanbod voor potentiële havisten, genaamd de Perspectiefklassen en een afgeleide de Excellentieklassen voor leerlingen op het vmbo-t.

meer informatie over Sezer: www.sezer.nl

image_400x400

Cemile Sezer was woensdag 25 maart te gast bij Chicks And The City van 19:00-20:00 op radio Rijnmond 93.4 FM

 

Luister hier deze show terug!

Share This

About the author

CATC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *